Okul Müdürlerimize Uyarı

18.11.2011 00:00

                                             

      1)      Öğretmenlerinizden dyned ile ilgili raporları düzenli olarak getirmelerini isteyiniz

2)      Okulda İngilizce öğretmeninizin başkanlığında dyned klasörü oluşturulmasını ve düzenli takibini sağlayınız

3)      Dyned ile ilgili teşvik edici olunuz

4)      Veli toplantılarında velilerinize DynEd’in öneminden ve faydalarından bahsedniniz.

5)      Okul zümre, şube kurulu, genel içerikli vb toplantılarınızda dyned’i gündem maddesi olarak ele alınız.

6)      Sınıflarda DynEd panosu oluşturulması için çalışınız

7)      DynEd’in düzenli kullanımı ve öğrencilere teşviki için çalışınız

8)      DynEd’te başarı gösteren öğrencileri veya sınıfları haftalık veya aylık olarak törenlerde vb toplantılarda ilan ediniz ,ödüllendiriniz.

9)      Dyned ile ilgili okulunuzun genel durumunu ve başarısını düzenli bir şekilde sistemden takip ediniz, raporlar alınız ve konuyla ilgili dönüt verip gerekli önlemleri alınız.

10)  Gerekli durumlarda il ve bölge temsilcilerizle irtibata geçiniz.

11)  DynEd ile ilgili tüm çalışmaların başarıya ulaşmasında kilit rol müdürlerimizindir. Çünkü bu sistem okul müdürlerimiz önemsedikleri ve üzerinde durdukları ölçüde öğretmenlerce de önemsenecek ve uygulanacaktır. Okulunuzun DynEd başarısı sizin bir yönetici olarak DynEd’e verdiğiniz önemin bir göstergesi olacaktır.

12)  DynEd kullanımı ile ilgili öğretmenlerin mazaret sebeplerini asgariye indirmek adına, onlara bu konuda gerekli kolaylığı ve maddi imkanları sağlamak, gerekli çalışma ortamını ve materyallerini sunmak görevimizdir.

13)  Okul panolarına DynEd ile ilgili dikkat çekici ve motive edici yazılar asılmasını sağlamalı ve DynEd’i okulun gündeminde tutmalıdır.

14)  DynEd ile ilgili belge ve evrakların düzenli olarak tutulmasını sağlayınız.

15)   Okulda laboratuarların DynEd için kullanımını sağlayınız ve gerekirse laboratuarın haftalık kullanım planlamasını yapınız.

16)  İnşallah DynEd ili ilgili bu istatistiklerin gitgide iyileşmesi ve dönem sonuna doğru çok daha iyi seviyelere gelmesini temenni ediyoruz.

17)  Dyned İngilizce Okul sorumlularının aldıkları eğitimi okullarındaki diğer öğretmenlere paylaşmaları, onları bu konuda bilinçlendirmelerini ve bu konuda bir toplantı yapmalarını ve bu toplantıları tutanak altına almalarını sağlayınız

18)  DynEd ile ilgili başarılı okullar ve öğrencileri her ay dyned  sitemizde ayın birincileri başlığı altında yayınlayacağız. Buradan takip ederek okulunuzun başarısı konusunda gerekli tedbirleri alınız. 


Kilis DynEd

Kartınızı Oluşturun